Investera i Kungsbrohuset

Kungsbrohuset är en byggnad i Stockholm som ligger mellan Kungsbron och Klarabergsviadukten. Det är en byggnad som uppmärksammats av flera olika skäl. Den började byggas 2008 och stod klar 2010. Det som byggnaden främst blivit känd för är att den är en av världens allra mest energisnåla byggnader. Genom att på ett unikt sätt använda sig av två fasader har personerna bakom Kungshuset lyckats minska byggnadens värmeutsläpp och skapa en isolering som är oerhört energisnål. Dessutom är Kungshuset kopplat till Stockholms Centralstation. Centralstationen är en av de mest välbesökta platserna i hela Sverige. Med tanke på hur många personer som dagligen vistas där så utsöndras det en stor mängd kroppsvärme inne i byggnaden. Denna drar i sin tur Kungsbrohuset nytta av genom att använda den som sin egen värmekälla. Genom denna unika lösning minskar Kungsbrohuset mängden energi som krävs för uppvärmning med 5-10 procent.

Förutom att vara bra för miljön skapar unika egenskaper som detta även mycket bra PR för Kungsbrohuset. Det är något som har bidragit till att många framgångsrika bolag valt att bli hyresgäst i Kungsbrohuset. Bland de bolag och företag som huserar i Kungsbrohuset finner vi bland annat den mäktiga mediekoncernen Schibsted samt några av de verksamheter de äger. Exempel på dessa är Aftonbladet, Dagens Nyheter, Hitta.se och Blocket.se.

Ytterligare en faktor som gör Kungsbrohuset till en mycket attraktiv och åtråvärd byggnad är dess läge. Byggnaden ligger mycket centralt med nära avstånd till Stockholms Centralstation. Detta innebär att kommunikationerna är bland de bästa du kan tänka dig. Samtliga Stockholms tunnelbanelinjer går via Centralstationen, och dessutom finns här en stor mängd bussar och pendeltåg. Oavsett var i Stockholmstrakten du bor så kan du därför utan några större problem ta dig fram och tillbaka till Kungsbrohuset.

Investera i Kungsbrohuset du med

Som du ser är Kungsbrohuset en mycket attraktiv och intressant byggnad av flera olika skäl. Det är därför lätt att förstå varför så pass många storföretag har kontor där. Eftersom dessa är en del av Kungsbrohuset så kan du investera i denna byggnad genom att investera i dessa företag. Detta gör du närmare bestämt genom att köpa aktier eller fonder i något/några av dem. Vilket eller vilka företag du väljer är förstås upp till dig själv att avgöra. Vi rekommenderar att du gör en noggrann research innan du bestämmer dig för ett visst företag. Är du nybörjare inom aktiehandel och fonder bör du dessutom söka professionell hjälp, allt för att saker och ting ska gå som tänkt.